Média

Átigazolt a TV2 tehetséggondozási vezetője

Tinnyei-Gáspár Kornélia
Tinnyei-Gáspár Kornélia

Tinnyei-Gáspár Kornélia, a TV2 volt talent management csoportvezetője lesz a TMC Group portfólió- és üzletfejlesztési igazgatója. Ez a hírnév- és sztármenedzsmenttel foglalkozó TMC keddi bejelentéséből derül ki.

Az új vezető feladata lesz a cégcsoport üzletfejlesztési stratégiájának kialakítása a teljes portfólióra vonatkozóan.

Tinnyei-Gáspár Kornélia – vagy ahogy a szakmában hívják, Tinnyei-Gáspár Nelli – még májusban távozott a TV2 tehetséggondozási csoportvezetői székéből, a magyarázat szerint új kihívásokat keresve. Mindez nem sokkal azután történt egyébként, hogy a TV2 idén februárban kiszervezte tehetségei gondozását egy, akkoriban még csak Rákosi Tamáshoz, azóta viszont már Andy Vajnához is köthető külső cégbe, az IKO Artist Managementbe.

Kiszervezte tehetségei pátyolgatását a TV2
Az egykor az RTL Klubnak bedolgozó IKO új leányvállalata a szerencsés.

A szakember a TV2-t megelőzően a Magyar Telekom tartalomszolgáltatási osztályán tevékenykedett. Júliustól irányítása alá tartozik majd a TMC Groupnál a híresség és sztármenedzsment, a sportmenedzsment, a tartalomgyártás és fejlesztési terület, a saját produkciók, úgyis mint a NőComment!, az Édeskettes vagy a Potyautas, valamint a Ken!Media PR és kommunikációs ügynökség üzletfejlesztési és digitális média tevékenysége. E pozícióban feladata új üzleti lehetőségek feltérképezése és kialakítása, innovációs projektek elindítása a meglévő üzletágakhoz és a cégcsoport egészéhez kapcsolódóan, stratégiai szempontból kihasználva az azok közötti lehetséges szinergiákat.

Örömmel tölt el, hogy Nelli elfogadta ajánlatunkat és csatlakozik a TMC-hez. Érkezésével és tevékenységével hatalmas lépést teszünk előre egy egységes kereskedelmi struktúra felé, amely a mi oldalunkon bevétel optimalizálást, míg partnereinknél egy, az eddiginél is személyre szabottabb és hatékonyabb kiszolgálást tesz majd lehetővé

– mondta el Kende-Hofherr Krisztina, a TMC Group tulajdonosa.

Tinnyei-Gáspár Kornélia hozzátette:

Egy piacvezető cégcsoportnál új üzleti lehetőségeket kidolgozni és azokat megvalósítani izgalmas és megtisztelő kihívás számomra. A TMC Group a szakma elismert szereplője, egyedülálló, sokszínű és a hazai piacon a legnagyobb ügyfélkörrel rendelkezik. A jövőben azon fogunk közösen dolgozni, hogy ezt a pozíciót tovább erősítsük, jelenlegi és jövőbeli ügyfeleink és partnereink érdekében.

A megújult Tények műsorvezetői, Gönczi Gábor és Marsi Anikó
Amióta Vajna a TV2 tulajdonosa, még kevesebbszer nyer a Tények
Harmadannyi estét nyert meg a TV2-n a Tények, mint mielőtt a kormánybiztos lett a tévétársaság tulajdonosa, pedig már akkor sem volt túl erős a műsor.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik