Média

Új igazgató az Index kiadójánál

Kiss Péter, a CEMP új értékesítési igazgatója
Kiss Péter, a CEMP új értékesítési igazgatója

Nemzetközileg is tapasztalt vezetővel erősítik meg az Index-csoport és a pénzügyi-gazdasági, kulturális, autós, és női webes kiadványokat értékesítő CEMP (Közép Európai Médiaszolgáltató) reklámértékesítő házának menedzsmentjét Kiss Péter személyében – derül ki a Spéder Zoltán érdekeltségei közé tartozó médiavállalat blogjából.

Kiss Péter Európa egyik legnagyobb internetszolgáltatójától, a svéd Telia Carriertől érkezett. A szakember az elmúlt nyolc évben account directorként irányította a közel-keleti és afrikai piacok üzletfejlesztését. Korábban az Invitelnél nagykereskedelmi menedzserként, majd a QuaesTel regionális igazgatójaként dolgozott.

Kiss Péter tegnap óta értékesítési igazgatóként dolgozik a CEMP-nél. Az ő feladata lesz ezután a szektoriális értékesítési terület irányítása mellett a hatékonyság és eredményesség további növelése is.

A CEMP Sales House ügyvezető igazgatója változatlanul Ziegler Gábor maradt, aki a vállalatcsoport értékesítési stratégiájáért felel. Láng Zoltán értékesítési vezető pedig továbbra is az ügynökségi értékesítést irányítja.

Ziegler Gábor ügyvezető a kinevezés kapcsán elmondta:

Péter innovatív versenypiacokon megszerzett tapasztalata és határozott, eredménycentrikus megközelítése jól illeszkedik a CEMP Sales House piacvezetőként képviselt szemléletébe. Örülök, hogy karizmatikus egyéniségével tovább erősíti agilis, szakmailag magasan képzett értékesítési csapatunkat.

Kiss Pétert, az új értékesítési igazgatót is idézi a blog:

A nemzetközi telekommunikációs piacon eltöltött 14 év után örömmel csatlakozom a CEMP Sales House csapatához. Célom, hogy a multinacionális környezetben szerzett tapasztalataimat kamatoztatva együtt fejlesszük tovább a cég vállalati kultúráját a következő évek kiemelkedő eredményeinek elérése érdekében.

Mostanában egyébként elég nagy változások zajlanak Spéder Zoltán CEMP csoportja körül. Ezekről ide kattintva olvashat többet.

Kiemelt kép: Kiss Péter, a CEMP új értékesítési igazgatója

Ajánlott videó

Olvasói sztorik