Média

Ilyen lesz a nyomtatott Ripost

Ripost print
Ripost print
A mintaszám alapján XXL méretű lesz a decembertől nyomtatásban is megjelenő Ripost című médiatermék, melyet a Blikk és a Bors konkurensének szánnak.
Ripost nyomtatásban
A december elsejétől megjelenő Ripost mintapéldánya. Forrás: 444.hu

Kikerült néhány kép a 444.hu-n arról, milyen lesz a Ripost nyomtatott változata, melyet a ripost.hu nevű bulvársite-ot működtető Ripost Media Kft. ad ki. (A Habony Árpád nem hivatalos kormánytanácsadó érdekeltségei közé tartozó, a Simicska-féle Metropolt korábban már kiszorító Lokált, továbbá a 888.hu-t, a faktor.hu-t a Modern Media Group működteti, de a Ripostot is kormánybarát, Habony Árpádhoz közelálló médiaként tartják számon, amelynek üzleti terveit a korábbi sajtóhírek alapján Habony Árpádnak is megmutatták, ráadásul a Ripost is részese volt a Spéder Zoltán elleni médiahadjáratnak.)

Azt már eddig is tudni lehetett, hogy érkezik hamarosan a ripost.hu nyomtatott változata, melyet a Bors és a Blikk konkurenciájának szánnak, sőt az a pletyka is keringett már egy ideje, hogy december elsején jelenik meg a lap először, most viszont elkészült az újság mintaszáma, amellyel bemutatják a leendő terméket a terjesztőknek. Vagyis úgy tűnik, minden a tervek szerint halad.

A próbaszám alapján kiderült, hogy valóban jövő csütörtöktől, december elsejétől kerül majd az olvasókhoz az új termék, és hogy hétfőtől szombatig minden nap készül majd nyomtatott Ripost.

Az újság XXL, vagyis az átlagos magyar újságok méretéhez képest körülbelül másfél-kétszer akkora formátumú lesz, egyébként pedig 16 oldalas lesz, szlogenje pedig: Telibe talál.

Ómolnár Miklós Ripost-főszerkesztő, aki a 2000-es években egy ideig a Torgyán József fémjelezte Független Kisgazdapárt parlamenti képviselője volt, majd később a Story és a Best magazinoknak lett a főszerkesztője, a Ripost-mintaszám beköszöntőjébe azt írta, hogy tömeglapot terveznek, százezrekhez akarnak szólni, ezért minden más napilapnál olcsóbbak lesznek.

Kezdődjék az igazi verseny

– zárul a sajtótermék bemutatkozása.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik