Közélet

Újabb fideszes nyomtatott bulvárlap jön a Blikk és a Bors ellen

Még az ősszel a piacra dobhatják az Ómolnár Miklós szerkesztette Ripost.hu nyomtatott változatát, amelyet a két napi bulvárújság, a Blikk és a Bors vetélytársának szánnak – értesült több forrásból a Népszabadság.

A lap úgy tudja, Ómolnár újságírókat csábított át a Blikktől, és a Bors munkatársainak is tett ajánlatot. Több hirdetőt is megkerestek, információik szerint az állami szférában is azzal kalkulálnak, hogy még az idén reklámfelületet kell vásárolniuk az újságban. A Ripost.hu egyik tulajdonosa maga a főszerkesztő.

Bár a Ripost Média Szolgáltató és Kommunikációs Kft.-nek nincs kimutatható kapcsolata a kormánypárti média felépítésén dolgozó Habony Árpád és Andrew G. Vajna producer-kormánybiztos cégeivel, nyílt titok, hogy Ómolnár mindkettőjükkel jó kapcsolatot ápol. Ugyancsak szoros az együttműködés a TV2 híradójával és a Habony tulajdonában lévő napi- és hetilappal, a Lokállal, valamint a 888.hu-val.

A Ripost közölte annak idején az olasz paparazzo, Andrea Belmonte megrendelésre készített lesifotóit az FHB elnök, Spéder Zoltán magánéletéről, valamint ugyancsak ők “leplezték le” a Jobbik frakcióvezetőjét, Volner Jánost, aki egy nővel félrevonult egy bozótosba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik