Média

Még mindig keresik a helyüket Sebestyén Balázsék

Morning Show
Morning Show
Három hét múlva megszűnik a Class FM. Még arról is pletykálnak, hogy az RTL-en folytatódhatna a Morning Show.

November 19. után nem sugározhat az egyetlen országos kereskedelmi rádió, a Class FM, ezzel együtt pedig frekvencia nélkül marad a legnépszerűbb reggeli rádióműsor, Sebestyén Balázsék Morning Show-ja.

Mivel a műsort Sebestyén Balázs saját cége készíti, minden lehetőség megvan a folytatásra. Ezt a műsorkészítők is szeretnék, de az még nem derült ki, hol kaphatnak erre lehetőséget.

A Bors úgy tudja, felmerült, hogy az RTL Klubra kerüljön a Morning Show, amivel a TV2 Mokkájának állítanának konkurenciát. Ez logikusnak is tűnhet, miután az RTL reggelente csak rajzfilmeket és ismétléseket sugároz. Kolosi Péter, a csatorna vezérigazgató-helyettese azonban azt mondta: ilyesmiről náluk nem volt szó, nincs tervben, hogy az RTL-en folytatódjon a Morning Show.

Sebestyén Balázs azt mondta a lapnak, hogy jólesik neki, hogy sokan szeretik és mindenki találgatja, mi fog történni. Ő is hall piaci pletykákat, olyanokat is, amelyek nagyon távol állnak a valóságtól, de nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy folytathassák. Ennél többet viszont nem akart elárulni.

Szerdán arról írtunk, hogy az Andy Vajna érdekeltségébe tartozó Rádió 1 jelentős vételkörzet-bővítésre kapott lehetőséget, Budapesten kívül Baján, Dunaföldváron, Pakson, Szekszárdon, Győrben, Tihanyban, Miskolcon, Hevesen és Nyíregyháza környékén is fogható lesz. Így ez lesz a legnagyobb lefedettségű kereskedelmi rádió a Class megszűnése után. Sebestyén Balázs sem zárta ki, hogy akár Andy Vajna rádiójában folytassák.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik