Szórakozás

Sebestyén Balázs: Andy szerintem leszarja a beszólásokat

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa hétfőn jelentette be, hogy nem hosszabbítják meg a 2009 novembere óta sugárzó Class FM szerződését, és megpályáztatják az országos frekvenciát. Ezzel pedig nemcsak a rádió sorsa, hanem az ott dolgozók munkája is bizonytalanná vált.

Sebestyén Balázs bízik a legjobbakban, de akkor sem esik kétségbe, ha mondjuk Andy Vajna vásárolná fel őket. Szerinte ugyanis a milliomos nem pikkel rá a beszólások miatt.

Andy egy amerikai üzletember, nem csinál ebből személyes kérdést, szerintem leszarja, egyébként ismerem is, tök jó fej. Azt mondja, hogy itt egy műsorvezető, ekkora hallgatottságot hoz, ekkora bevételt generál. A Class 2,5 milliárdos árbevételéből a Morning Show önmagában majdnem egymilliárdot csinált. Andy – és senki más, aki valóban üzletember – nem fogja azt mondani, hogy hú, ez a srác szólt két rosszat

– mondta a Forbesnak Sebestyén Balázs, aki arra is fel van készülve, ha kényszerpihenőre kell vonulnia.

Mostanra eljutottam odáig, hogy ne pánikhelyzetként fogjam fel, hogy az élet úgy akarta, pihenhessek kicsit. Vannak két-három napos önképzési tanfolyamok, elvonulások, személyiségfejlesztő kurzusok, amikre tíz éve nem jutok el. Lehet, hogy most ki is tudnék venni egy napot, de én nem vagyok olyan. Ha rádiózunk, akkor rádiózunk, nem hagyom ott a srácokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik