Média

A UPC kínálatába is bekerül a TV2 új férficsatornája

Spíler TV
Spíler TV

Péntek délután bejelentették, hogy végül a UPC Magyarország csatornái közé is bekerül a Spíler TV, amiről mostanáig csak annyit lehetett tudni, hogy a közepes méretű kábelszolgáltató, a Tarr Kft. veszi be az Extra csomagjába.

A TV2 Média Csoport és a kábelszolgáltató bejelentése szerint a Spíler TV a UPC Digital Gold elnevezésű csomagjába kerül be. A csatornán egyébként szombaton reggel 8 órakor kezdik meg az adást, ami a 72-es csatornahelyen lesz elérhető. (Figyelem, a műholdas UPC nem kötött szerződést a TV2-vel! Így náluk a műsor nem lesz elérhető, ahogyan a Tarr Kft.-n és a UPC Magyarországon kívül más kábeles vagy műholdas szolgáltatónál sem.)

3 nap alatt 3 csatornával bővül a hazai tévés kínálat

Andy Vajnáék számára egyébként izgalmas napok következnek, ugyanis három nap alatt három új csatornájuk is debütál. Augusztus 13-án a Spíler TV, ahol a legnépszerűbb európai nemzeti labdarúgó-bajnokság, a Premier League első fordulójával jelentkeznek majd, míg 14-én az új szappanoperás csatorna, az Izaura TV nyit, három országos sorozatpremierrel. A sort a Zenebutik zárja, amely augusztus 15-től minden nap zenei klasszikusokat és legfrissebb listavezetőket ígér. Persze ezzel a TV2 Média Csoport még nem áll le, az ősszel további csatornákkal bővítik a kínálatukat.

A Spíler TV egyébként nem sportcsatorna lesz, de a műsorkínálatáról így alig pár órával az indulása előtt is csak annyi tudható, hogy itt lesznek láthatók az angol bajnokik.

A UPC Digital Gold csomaggal rendelkezők számára a szolgáltató a Műsorvisszanéző funkcióval akár 7 napra visszamenően is visszakereshető és újranézhetővé teszi a meccseket és műsorokat, míg a Horizon Go szolgáltatás segítségével nem csupán otthon a televízión, de arra alkalmas internetes eszközökön bárhol, a nap bármely napszakában nézhető a Spíler.

A csatornafejlesztéseket az Andy Vajna nevére került tévétársaság jelentős állami hitel felhasználásával hajtja végre, ahogyan a kormánybiztos a TV2 Média csoport felvásárlását is állami hitelekből tudta megtenni.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik