Média

Andy Vajna férficsatornája leszerződött a Telenorral

Dirk Gerkens (TV2 vezérigazgató), Andy Vajna, a TV2 tulajdonosa és felesége, Vajna Tímea. Fotó: Telenor
Dirk Gerkens (TV2 vezérigazgató), Andy Vajna, a TV2 tulajdonosa és felesége, Vajna Tímea. Fotó: Telenor

A mostanáig csak a UPC Magyarország kábelszolgáltató rendszerén és a Tarr Kft. kábelhálózatán fogható, a Premier League focimeccseket sugárzó Spíler TV bekerült a Telenor MyTV mobiltévés kínálatába – derül ki a norvég távközlési szolgáltató magyar leányvállalatának keddi bejelentéséből.

Ez alapján nem csak telenorosok számára vált elérhetővé Andy Vajna új férficsatornája, hanem mindenkinek, aki legalább a 19 adót tartalmazó Alap mobiltévés csomagra (vagy a nagyobb Családi csomagra) előfizet online bankkártyával. Ehhez hűségidőt sem kell vállalni. A csatorna az internetkapcsolat minőségétől, a rendelkezésre álló sávszélességtől függően akár HD felbontásban is nézhető a mobiltévés rendszeren.

Bár a legtöbben androidos vagy iOS-es okostelefonon vagy táblagépen használják a MyTV-t, a szolgáltatás bizonyos  Sony, Philips és Samsung okostelevíziókra is elérhető, valamint támogatja a Google Chromecastot is. Ez utóbbi egy olcsó kiegészítő, amely okostelevízióvá alakítja a nem okos készülékeket. A szolgáltatás hagyományos böngészőből is elérhető, a Chrome, Firefox, Safari és Internet Explorer 9 vagy újabb böngészőket támogatja.

Magyarországon kizárólag a Spíler TV-n láthatók az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság, a Premier League mérkőzései, mivel a csatornát elindító TV2 Média Csoport szerezte meg a közvetítés jogait. A tavalyi évben még a Digisport rendelkezett az exkluzív jogokkal.

(Kiemelt képen: Dirk Gerkens, a TV2 vezérigazgatója, Andy Vajna filmügyi kormánybiztos, a TV2 tulajdonosa és Vajna Tímea a Telenor rendezvényén néhány héttel ezelőtt. Fotó: Telenor)

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik