Light

Ennél rosszabb már nem jöhet: VV Zsu mulatós popot énekel

Figyelem! Ha önnek vannak mazochista hajlamai, akkor mindenképpen hallgassa meg, ahogy a Való Világ 7 anyukája az énekléssel próbálkozik.

Alig kelt még fel a nap, de ígérjük annál borzalmasabbat, ami most következik, ma már nem fognak hallani. VV Zsu sok elődjéhez hasonlóan éneklésre adta a fejét. Szerinte szépen ki tudja énekelni választott műfaja hangjait.. szerintünk nem!

“Minden lány álma, hogy énekelhessen. Bevallom őszintén, hogy a nagyon magas hangokat soha nem tudtam kiénekelni, de most mulatós popot fogok énekelni. Nagyon örülök, hogy ebbe is belekóstolhatok” – kezdte a Reflektornak Zsuzsa, aki a lemezjátszók mögé is beáll a “fellépéseken”, hogy töbet tudjon adni a rajongóknak.

“Mint tudjuk, a VV-seket el szokták hívni közönségtalálkozókra. Én azonban az integetésnél többet szerettem volna adni az embereknek, ezért megtanultam egy órás mixet lezenélni, nyárra pedig már le is vannak kötve a haknijaim” -mesélte a 24 éves anyuka, akinek nagy álma, hogy ledobhassa a textilt egy férfimagazinban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik