Szórakozás

VV Zsu fizetség nélkül is vetkőzne

A Való Világ 7 anyukája már alig várja, hogy ledobhassa a textilt egy férfimagazin kamerája előtt, akár ingyen is vállalná.

VV Zsu kiesése óta mindennel próbálkozik, hogy el tudja tartani kisfiát, és hogy a neve se merüljön feledésbe. Haknizni jár, ahol annak ellenére is énekel, hogy nem tud, mellette pedig egy pizzázóban dolgozik. Legújabb vágya pedig az, hogy modell legyen. Habár két hónappal ezelőtt még állította, sose vállalna meztelen fotózást, most kifejezetten erre vágyik. Olyannyira, hogy még pénzt sem kérne érte.

“Lett egy menedzserem, megkértem, keresse fel a Playboyt, intézze el, hogy levetkőzhessek. Nem érdekel, hogy kapok-e érte pénzt, nekem megtiszteltetés lenne, ha rábólintanának, mert ez presztízskérdés. Már a helyszíneken is gondolkodtam. Lehet kint is, bent is, a természetben mondjuk na­gyon tetszene. Sima lábnyitogatós fotókba nem mennék bele, de ismerve a magazint, ilyen szóba sem kerülhet, mert mindig igényes meztelen képek készülnek” – mesélte Zsuzsa a Borsnak.

A fiatal anyuka már most tudja, hogy büszke lenne a fotókra, és kisfia előtt sem szégyellené azokat.

“Szerintem, ha felnő a fiam, neki is tetszeni fog, ízléses fotókat nem lehet számon kérni. Most egy kicsit belenyúlok mindenbe, mert sose lehet tudni, hogy mi jön be. Ha megmutathatnám magam a magazinban, biztosan beindulna a modellkarrierem.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik