Light

Tatár Csilla máris új feladatra készül

A köztévéhez igazolt műsorvezető legnagyobb dobása, A Dal már véget is ért, de állítólag nem marad munka nélkül.

Tatár Csilla nagy rizikót vállalt, amikor a TV2-től az MTVA-hoz igazolt. Habár nagy álma teljesült azzal, hogy egy nagyszabású műsor háziasszonyaként próbálhatta ki magát, A Dal című produkció mindössze másfél hónapig tartott. Ennek ellenére a szőke tévés továbbra is élete egyik legjobb döntésének tartja a váltást.

“Nagyon sajnálom, hogy véget ért A Dal, és hogy csak hat adás volt. Borzasztóan élveztem minden pillanatát és az embereket, akikkel együtt dolgoztam. Tényleg lubickoltam ebben a feladatban. Maximálisan bejött nekem ez a váltás. Sokat gondolkoztam rajta korábban, és mérlegeltem, de most már kimondhatom, hogy nagyon jó döntést hoztam” – mondta az Nők Lapja Cafénak Csilla, aki titokzatosan ugyan, de közelgő feladatairól is mesélt.

“Egyáltalán nincs pihenés most számomra. Már gőzerővel dolgozunk egy új projekten, amivel nagyon sok munka van. Ám egyelőre erről többet nem árulhatok el, talán majd jövő héten.”

Az új feladatnak azonban nem biztos, hogy a tévéhez van köze. Csilla néhány napja egy igen sejtelmes és szexi videót posztolt magáról közösségi oldalán, amiről szintén nem árult el részleteket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik