Szórakozás

Tatár Csilla: “Eltűnt az állandó nyomás”

Tatar-Csilla(960x640).jpg (tatár csilla, )
Tatar-Csilla(960x640).jpg (tatár csilla, )

A 12 év után csatornát váltó műsorvezető sokkal nyugodtabb mostanában, de azért tart is az új kihívástól.

Tatár Csilla a TV2 Mokkája után az MTVA A Dal című műsorának háziasszonya lesz. A Bors erről, és új életritmusáról faggatta a válófélben lévő műsorvezetőt.

“Nagyon sok régi kollégával dolgozom újra együtt, olyanokkal, akikkel korábban a TV2-nél, így nem teljesen új a közeg. Jó a régi ismerősökkel találkozni, még a büféslányt is ismerem, így a reggeli rántottámat személyre szabottan kaptam. Hosszú évek óta most érzem először, hogy tudok egy mélyet szippantani a friss levegőből. Az életemből eltűnt az állandó nyomás, a stressz, és kiegyensúlyozott, harmonikus hétköznapok vették át a helyét. A munkám hasonló, de az életritmusom teljesen más lett. A hajnali órák helyett mindennap fél hétkor kelek, nyugodtan megiszom a kávémat és elolvasom a híreket. Élvezem a nyugalmat, bár van bennem egy kis félsz” – mondta el Csilla, aki legjobb formáját szeretné hozni a számára új feladatkörben is.

“A legfontosabb, hogy tájékozott legyek a versenyzőkkel kapcsolatban, és minden apró részletet tudjak a dalokról. Erre kifejezetten készülök. Ám nem hagyom, hogy az izgalom elhatalmasodjon rajtam és emiatt stresszeljek. Egy álmom válik ezzel valóra” – mesélte a műsorvezető, aki régi kollégái közül Dudás Ádámmal és Vujity Tvtrkóval tartja leginkább a kapcsolatot. Csilla azt is elárulta, amennyiben az MTVA képernyőjén való első megjelenése után a TV2 bejelentené kötbérigényét, azt természetesen ő fogja majd kifizetni.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik