Light

VV Cristofel akár börtönbe is kerülhet

Cristofel (cristofel, vv cristofel, )
Cristofel (cristofel, vv cristofel, )

Az egykori villahőst egy évvel ezelőtt ítélte a bíróság 300 óra közérdekű munkára, amiért korábbi barátnőjét megverte. Büntetése ledolgozásába azonban még bele sem kezdett.

VV Cristofel miután kijött a villából sorra verte meg barátnőit. Először korábbi villatársát, Veronikát, majd következő barátnőjét, Vivient is bántalmazta. Az ügy végül bíróságra került, ahol személyi szabadság megsértése és könnyű testi sértés miatt kellett felelnie. Az ítélet hallatán a kubai csődör azt nyilatkozta, hogy nem szeretne dolgozni, inkább pénzbüntetést fizetne, és úgy tűnik eddig nem is törte magát, hogy törleszthessen.

Az egy éve kiszabott 300 óra közérdekű munkából ugyanis egyet se teljesített még. Cristofel most azt mondja, ő szívesen dolgozna, például időseket gondozna, vagy hajléktalanoknak osztana ételt heti egyszer, de sajnos önhibáján kívül nem tud ennek eleget tenni.

“Fél éve behívtak, és mondták, hogy jelenleg nem tudnak közérdekű munkát adni, várnom kell. Azóta sem értesítettek” – árulta el a Blikknek a jelenleg biztonsági őrként dolgozó VV szereplő.

Cristofel ügyvédje azt is elmondta a napilapnak, hogy ha valaki nem teljesíti a kirótt munkát, akkor börtönbüntetésre számíthat, ám védencének van még ideje, hogy nekikezdjen, hiszen a közérdekű munka – melyet L.L. Junior is boldogan végez saját ügye miatt – elévülési ideje öt év.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik