Light

L.L. Junior boldogan vezekel ittas vezetése miatt

A zenész decemberi balesetének ügyében tegnap született ítélet. Junior azt állítja, hogy megbánta tettét, ezért most örömmel vállalja a büntetést.

L.L. Junior még tavaly év végén karambolozott, miután ittas állapotban ült a volán mögé, hogy fuldokló gyermekének gyógyszeréért induljon. A balesetben nem történt személyi sérülés, autója azonban totálkáros lett. A rapper akkor még azt állította, hogy bármikor újra megtenné, ha kisfia egészségéről lenne szó, most azonban megváltozott a véleménye. Miután a bíróság szerdán ítéletet hozott, ami alapján egy év három hónapra bevonták a jogosítványát, 300 ezer forint pénzbírságot, és 240 óra közérdekű munkát szabtak ki rá, Junior elmondta, hogy elégedett a büntetéssel, sőt örömmel fogja elvégezni a szociális munkát.

“Úgy érzem igazságos volt a döntés, és szükségem volt erre. Ha vezekelnem kell, akkor ezt méltóképpen meg fogom tenni, és vezekelni fogok. Ettől nem leszek kevesebb, sőt, én úgy érzem, hogy ettől több leszek. Ez számomra amúgy sem fájdalom, hiszen az elmúlt évtizedben nagyon sok karitatív munkát végeztem, úgyhogy ha én ezzel tudok segíteni, akkor azt boldogan és örömmel teszem” – nyilatkozta Junior az Aktívnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik