Közélet

Vádat emeltek VV Cristofel ellen

vv veronika (vv veronika, )
vv veronika (vv veronika, )

Személyi szabadság megsértése, könnyű testi sértés – egyebek mellett ezért kell felelnie a VV5 egykori játékosának.

Az ügyben hétfőn emelt vádat a VIII. Kerületi Ügyészség a Központi Kerületi Bíróságon – erősítette meg a Hír24 értesülését a Fővárosi Főügyészség. A vádlottnak személyi szabadság megsértésének bűntette, könnyű testi sértés vétsége, valamint tettleges becsületsértés vétsége miatt kell felelnie.

Üvöltött és leköpte, tépte és rúgta

A vádiratból kiderül – a közleményben név nélkül említett  – VV Cristofel 2012 márciusában egy budapesti bevásárlóközpontban szólalkozott össze párjával, az ügyészségi tájékoztatásban csak élettársként szereplő VV Veronikával. Trágár szavakkal illette őt, majd leköpte.  

Áprilisban újabb veszekedés robbant ki közöttük Veronika albérletében. Cristofel ekkor kulccsal bezárta a lakást és szidta, fenyegette a lányt, az ajtót pedig nem volt hajlandó kinyitni, egykori játékostársa hiába kérlelte, hogy engedje ki.

Cristofel ezután többször combon rúgta párját, ököllel megütötte a karját, a fejét. Emellett folyamatosan tépte a haját, eközben köpdöste és mindennek elhordta. A lány könnyű – főleg zúzódásos – sérüléseket szenvedett.

Fotó: RTL Klub

“Felnyomtam a falnak egy kicsit a torkát”

Mint ismert, Veronika a történtek után látleletet vetetett, majd fejlenetést tett. Az ügyben indított nyomozást tavaly, nyár végén fejezte be a rendőrség vádemelési javaslattal. VV Cristofel a támadás után egyébként azt mondta a Velvetnek, nem csinált semmit. „Valóban felnyomtam a falnak egy kicsit a torkát, meghúztam a haját és megpofoztam, a plüssállatának meg letéptem a fejét. Ezt nem kellett volna” – nyilatkozta.


Ez pedig egy másik nyilatkozat, egy másik “köpés” ígéretével

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik