Light

Keleti Györgyi tagadja a nyilvánvalót

A botrányos életű szőkeség is csúnyán mellélőtt a photoshoppal. Legalábbis nagyon úgy tűnik. Ő persze határozottan tagad.

Keleti Györgyi egy bikinis fotót osztott meg közösségi oldalán. Tény és való, hogy a hölgy bombaformában van, ahogyan ezt már korábban is megmutatta, de legutóbbi fényképét, amelyen úgy néz ki, hogy akár a több műtéten átesett élő Barbie babát is kiütné a nyeregből, már senki sem kajálta be. Lehetetlenül vékony dereka többeknek feltűnt, és olyan is volt, aki kihangsúlyozta, hogy az ehhez hasonló szerkesztett képek rossz hatással vannak a fiatalokra.

Györgyi persze állítja, hogy a képhez nem nyúlt hozzá, és minden, amit látnak, az a valóság, még ha hihetetlennek is tűnik.

“Pedig ilyen a fotó! Nincs hozzá nyúlva. Nincs szerkesztve. De valahogy tényleg olyannak tűnik, de nem tudom miért… Olyan mintha mű fenekem lenne pedig nincs. A derekam nagyon vékony, 58 cm. A fenekem meg tényleg kerek. Nem igazán gondolom, hogy egy vékony derék testképzavart okozna. De ebből nem szeretnék vitát nyitni” – írta Keleti.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik