Szórakozás

Bálint Antónia vérig sértődött, amiért megszólták alakját

Az ingatlanos exmodell teljesen kiakadt, amikor saját fotója retusálásával vádolták meg. Be is bizonyította gyorsan, hogy ő photoshop nélkül is csinos.

Bálint Antónia tegnap délután orvoshoz vitte kislányát, és csak hogy Babika ne unatkozzon, úgy gondolta, jó ötlet a váróban pózolni, hogy a kicsi fotózással üsse el az időt. Toncsinak annyira tetszett az egyik elkészült kép, hogy ki is rakta közösségi oldalára. A feketeleves viszont csak ezután jött. Az egyik napilap úgy vélte, hogy a kép hátterében látható falicsempék furcsa görbülete arra utal, hogy a politikusi pályával is kacérkodó Antónia retusálta alakját, hogy vékonyabbnak tűnjön.

A celeb ezen annyira felháborodott, hogy válaszként újabb és újabb fotókat posztolt magáról közösségi oldalára, hogy bebizonyítsa, neki igenis tökéletes teste van. Első szelfijével nemes egyszerűséggel lehülyézte a kételkedőket, aztán egy szépségkirálynővel készült közös fényképét mutatta meg, a fiatal lányhoz hasonlítva magát. Itt azt is megemlítette, őt nemhogy a technika, de a sebészkés sem szabta át. Végül egy bikinis képen is megcsodálhattuk ő tökéletességét.

Mi már csak azt nem értjük, hogy miért kell ilyen erőlködve bizonygatni azt, amiben úgyis biztos?!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik