Light

Megőrült az időjárás-jelentés

Orult-idojaras(960x640).jpg (időjárás, térkép, )
Orult-idojaras(960x640).jpg (időjárás, térkép, )

Zseniálisan reagálta le egy amerikai televízió meteorológusa, amikor az időjárás-jelentéses térkép „megvadult”.

Szupervicces időjárás-jelentéssel lepte meg a phoenixi Fox10 nézőit a csatorna híradójának meteorológusa, miután az élő adás közben térképe teljesen őrült hőmérsékleti értékeket kezdett el mutatni. Cory McCloskeya ritmusból egy másodpercre sem kiesve folytatta az időjárás-jelentés, egy pillanat alatt egyperces stand-up rutinná változtatva bejelentketését – a stúdióban ülő kollégái legnagyobb derültségére.

„Nos, nincs lehetőségem elrendelni Ahwatukee evakuálását, de ez a hőmérséklet kissé magasnak tűnik” – mondta McCloskey, miután a térképen a város neve mellett az 1270 Fahrenheit-fokos hőmérsékleti adat jelent meg. „Őszintén szólva Wickenburg (2385 F) teljesen elveszett” – folytatta az időjárásjelentést, hozzátéve: „A nagyon meleg Surpise (Meglepetés) is kezd forrósodni.”

És ezt csak fokozni tudta egészen a végéig, amikor kijelentette: „Nem vagyok az apád, de én menekülnék. Azt hiszem, az acél is forrni kezd ekkora hőmérsékleten, szóval Cave Creekből (2960 F) semmi sem maradt meg, már fosztogatni sem érdemes odamenni”. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik