Light

Ellopták az új Bond-film sztoriját

james bond spectre (james bond, spectre)
james bond spectre (james bond, spectre)
A 25. Bond-mozi, a Spectre forgatókönyve is szerepel a dokumentumok között, amiket a múlt héten feltörtek a Sony levelezését meghackelők.

A múlt héten nagy port kavart a hír, miszerint ismeretlen kiberbűnözők feltörték és eltulajdonították a Sony filmstúdió több terrabájtnyi privát levelezését. Az enyhén szólva sem kevés e-mailt tartalmazó anyagból azóta már jó pár infó kiszivárgott, amelyek igen érzékenyen érintik nemcsak a Sonyt, de más nagynevű hollywoodi stúdiókat is. Ilyen például a mostani eset is, ami arról szól, hogy a jövőre érkező 25. Bond-mozi, a Sepctre szkiprtjének egy korai változata is szerepelt a megfújt anyagok között, miután az csatolva volt a Sony és az MGM illetékesei között váltott levelek egyikéhez.

Ha közzéteszik, a Spectre sztorija már egycsapásra nem is lesz olyan titokzatos, mint amilyen még most.

A lopásra már reagált is az Eon Productions, akik az MGM-mel közösen a Spectre-t forgalmazzák, és hivatalos közleményben figyelmeztették a hackereket, hogy ne kíséreljék meg közzétenni a sztorit: „Az Eon Productions ezúton kéri az ellopott forgatókönyvet megkaparintó harmadik felet, hogy ne tegye közzé annak tartalmát. A Metro-Goldwyn-Mayer stúdióval közösen mindent megteszünk annak érdekében, hogy megvédjük a jogainkat a forgatókönyvet eltulajdonítók, illetve azon ismeretlenekkel szemben, akik bárminemű kísérletet tesznek a cselekmény nyilvánosságra hozatalát illetően.”

Habár a hírek külön hangsúlyozzák, hogy az ellopott szkript nem a végleges verziója a Spectre-nek, mégis a reakciójukból úgy tűnik, hogy jó nagy csávába kerülnének a stúdiók, ha az anyag kitudódna.

Forrás: Buzzfeed

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik