Light

Itt az új James Bond-film címe, autója, szereplőgárdája

james bond spectre (james bond, spectre)
james bond spectre (james bond, spectre)

A 24. Bond-mozi legfontosabb információt sajtótájékoztatón jelentette be Sam Mendes rendező. Néhány pletyka igazolódott.

A december 4-én, délben rendezett sajtótájékoztatón a direktor nem sokáig húzta az időt, gyorsan bejelentette a következő 007-es film címét, ami a letisztult, rövid és egyszerű Spectre (Kísértet) névre hallgat majd. A címadás a korábbi filmekben már feltűnt nemzetközi terrorszervezetre utal, amelyet majd Erenst Stavro Blofeld vezet. A karakter feltűnt már a Csak kétszer élsz (Donald Pleasence), az Őfelsége titkosszolgálatában (Telly Savalas), a Soha ne mondd, hogy soha (Max Von Sydow), és a Gyémántok az örökkévalóságnak (Charles Gray) epizódokban is. A címadás után nem az első szereplő, hanem Bond következő társa, egy Aston Martin DB10 leleplezésére került sor, s csak ezután érkeztek a színészek.

A 007-es ügynököt természetesen továbbra is Daniel Craig alakítja majd, Bond-lányként pedig megkapja maga mellé Monica Belluccit és az Adéle életéből is ismert Lea Seydoux-t. Christoph Waltz a pletykáknak megfelelően tényleg bekerült a filmbe (vajon ő lesz Blofeld?), ahogy A galaxis őrzőiből ismert drabális Dave Bautista is, aki Mr. Hinxként vélhetően valamilyen verőembert alakít majd. Ralph Fiennes továbbra is M-et, Ben Whishaw Q-t, míg Naomie Harris Miss Moneypennyt alakítja majd. Mellettük a Sherlock Moriarty-ja, Andrew Scott is szerepet kap a filmben.

A Spectre forgatása december 8-án kezdődik a londoni Pinewood stúdióban, de Mexikóváros, Róma, a marokkói Tangier és Erfoud, a németországi Sölden, valamint az osztrák Obertilliach és az Altausee-tó is helyszínül szolgál majd. A filmet 2015. november 6-án mutatják be.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik