Light

Bochkor őrjöngött Feke Pál durva megjegyzésétől

Az Önindító műsorvezetője teljesen kiakadt, amiért a musicalénekes azt mondta a Rising Star színes bőrű versenyzőjének, hogy nem magyar.

A TV2 tehetségkutatójának vasárnap esti párbajadásában Feke Pál olyan véleményt formált az egyik versenyzőről, ami többeknél kiverte a biztosítékot. Várhegyi-Lucas Palmira Oláh Ibolya Magyarország című számát énekelte, amire Feke az alábbi gondolatokkal reagált: “Olyan hit volt a szemedben, olyan átélés, ami tőled, aki nem egy magyar ember…”

A többi zsűritag itt azonnal a szavába is vágott, és kijavították, hogy Palmira márpedig magyar, hiszen itt született, itt él, az édesanyja is magyar, ráadásul a lány éppen arról beszélt kisfilmjében, hogy milyen nehezen fogadják el.

Ez az elszólás többekből is felháborodást váltott ki. Bochkor Gábor például reggeli rádióműsorában fakadt ki – írja az Origo.

“Ekkora rasszizmust én még az életben nem hallottam. Feke meglátta, hogy színes bőrű a lány, tehát nem egy magyar ember. Ez hihetetlen! Több mint felháborító!” – kezdte Bochi, aki azt is hozzátette, hogy a kanapéjáról felugorva őrjöngött tegnap este.

“Nem tudom, mi zajlott le a lány lelkében. Ilyen nem csúszhat ki senki szájából, az utca embere beszél így. A televízió, a média felelőssége, hogy ezt ne tápláljuk az emberekben, ne öntsünk olajat a tűzre, hanem pont ellenkezőleg. Akinek ilyen a véleménye és bőrszín alapján megkülönböztet, annak nincs keresnivalója a képernyőn” – zárta a rádiós.

Angelina Jolie autóbalesetet szenvedett. Részletekért kattintson IDE.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik