Szórakozás

Rising Star: Kiejtették a versenyzők felét

Vasárnap este kiderült, hogy melyik hat versenyző jut tovább az élő műsorokba. Feke Pál ismét bántó megjegyzést tett egy versenyzőre.

A nézők által kiválasztott TOP24-es mezőny két párbajadás alatt feleződik le a Rising Starban. Vasárnap este még tizenkét versenyző reménykedhetett, az adás végére azonban csak hatan maradtak bent. A játékosok egymás után léptek színpadra, az jutott tovább, aki magasabb százalékot ért el az ellenfelénél – igaz ez egy kicsit igazságtalan, ugyanis a nézőknek nem volt viszonyítási alapjuk a döntéshez. Úgy kellett dönteniük, hogy nem látták még mindkét produkciót, ezért sokszor a szimpátia számított jobban.

Elsőként Samu Krisztina Mazsi lépett színpadra, ám a zsűri és a nézők szerint nem fejlődött eléggé a száma, ezért a nagyszüleivel otthon gyakran zenélő különleges tehetség, Szén Alexandra jutott tovább.

Aztán a meztelenül zuhanyzós castingjelenetével egy életre a retinánkba égett Fehérvári Gábor Alfréd következett, aki gyorsan lenyomta az amerikai Abbe Lewis-t, hiába énekelt pacsirta hangon.

A következő párbajozó a 15 éves Kovács Gyopár volt, aki füstös torkával és őszinte előadásával 78 százalékot ért el, amivel továbbjutott. Egy hajszálon múlott azonban, hogy helyette nem Várhegyi-Lucas Palmira futhatott a győztesek páholyába. A Magyarországon született színesbőrű lány nem csak kiesett, de még egy bántó megjegyzést is kapott. Feke Pál szerint annak ellenére volt hiteles az általa előadott Oláh Ibolya szám, hogy nem magyar ember – pedig nagyon is az. Palinak úgy tűnik, még gyakorolnia kell az önkritikát, ugyanis egy korábbi adásban is botrányt okozott egy nőnek öltözött versenyző bírálásával.

Egy családirtó fia, Tarsoly Arnold következett a Rising Star színpadán. A sokszor hamisan, de lélekből éneklő fiú produkciója azonban nem volt elég ahhoz, hogy bejusson. A párbajt Czibi Norbert nyerte, akinek állva tapsoltak a zsűritagok a produkciója után.

Aztán Takáts Tamás fia, Máté énekelt. Izgága és rohangálós előadása kevésnek bizonyult, helyette a színesbőrű Palmer Izsák jutott be a legjobbak közé. A zsűri szerint a fiú egy forradalmár, aki belül érző szívű bohóc.

Utolsóként Stepa Erika és Singh Viki párbajozott. Bár mindketten fantasztikusan énekeltek, a százalékok döntöttek: a zsűri szerint hipertehetséges Viki jutott tovább, aki könnyekig meghatódva örült az eredménynek.

A Rising Star jövő heti adásában újabb 12 versenyző párbajozik egymással.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik