Szórakozás

Hatalmasat esett Majka a Rising Star szünetében

A műsorvezető Facebook-oldalán panaszolta el, hogy lázasan dolgozta végig a hetet, aminek vasárnapra kellemetlen utóhatása lett.

“Egész héten napi 12-14 óra betegen… Nem szoktam panaszkodni, de most megteszem…” – írja közösségi oldalán Majka. A rapper-műsorvezető hosszasan sorolja, hogy a koncertek és a Hal a tortán felvételei miatt mennyi munkája volt a hét folyamán, ráadásul mindezt lázas betegen volt kénytelen végigcsinálni. Vasárnapra pedig már teljesen kidőlt, így a Rising Star élő műsorában sem ment minden a tervek szerint.

“Éreztem, hogy elfogyott az erőm már estére… De annyira , hogy két párbaj szünetében kiugrottam elszívni egy cigit, és olyan dolog történt ami már nagyon rég. ELESTEM B**DMEG!!

Szakadt az eső és megcsúsztam valami szaron… Rajtam a csilli-villi ruci, 4 perc múlva jövünk vissza reklámról, én meg nyakig sárosan ott állok a milliárdos díszletben. Megoldották, profik. Vagyis én profin estem! Kaszkadőr is vagyok na! Bár az egyik gesztikulálás közben lehetett látni, hogy koszos a tenyerem!” – írja Majka a Facebookon.

Fotó: TV2

Ezt olvasta már? Kemény éjszakái vannak Győrfi Pálnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik