Light

Dr. Tóth születésnapján indul a műsora

Az egybeesés csupán a véletlen műve: a Dr. Tóth című orvosi talkshow épp az orvos-műsorvezető születésnapján, november 17-én indul.

Ma délután debütál az RTL Klub új műsora, a kereskedelmi csatorna saját gyártású orvosi talkshow-ja. A műsor egy abszolút tudományos alapokon nyugvó, de az egészségügyi kérdéseket szórakoztató módon feldolgozó show lesz, Dr. Tóth vezetésével, aki születésnapot ünnepel ma.

“Teljesen véletlenül esett egybe a két dátum. Bevallom, vártam már a mai napot, de nem a születésnapon okán, sokkal inkább azért, mert sokat és sokan dolgozunk a műsoron – mondja Dr. Tóth Tamás.

“Állítólag a Skorpió jegyűek lelkesek és semmit nem csinálnak fél gőzzel, azt hiszem ez jellemző rám is. Nagy igyekezettel vágtam bele a műsorba, ugyanis szerintem a megelőzés és a gyógyulás legfőbb eszköze a kommunikáció. Nem a kérdezés kínos, hanem a hallgatás!”

Dr. Tóth Tamás elmesélte, szülei biztatták, hogy orvosnak felvételizzen, és nem titkolja, a műsorvezetői szerep merőben új helyzet és feladat számára. Imád vitorlázni, túrázni, a születésnapját pedig szokás szerint családi körben ünnepli. A hétköznap délutánonként látható orvosi talkshow-ban hétköznapi nyelven, szakértők bevonásával mutatja majd be az emberi test működését, s beszél az egyes betegségekről.


Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik