Szórakozás

Vadonatúj műsortípussal próbálkozik az RTL Klub

A kereskedelmi csatorna saját gyártású orvosi talkshow-val dobbant novemberben, amire Magyarországon még nem volt példa.

Hamarosan elindul a Dr. Tóth, mely nemcsak az RTL Klub képernyőjén, de a magyar televíziózásban is egyedülállónak számít. A csatorna az Amerikában már évek óta nagy sikerrel futó Dr. Oz Show műsorformátumát vásárolta meg, azzal a céllal, hogy a nézők valami igazán hasznosat is kapjanak olyan témákról, amelyek saját családjukat is érinthetik. A show egy abszolút tudományos alapokon nyugvó, de az egészségügyi kérdéseket szórakoztató módon feldolgozó műsor lesz, Dr. Tóth vezetésével.

“Általános orvos vagyok, azon belül a fogyókúrával és annak a vetületeivel foglalkoztam, de aztán jött ez a kaland, ami egy merőben új területe az orvoslásnak. Azt remélem, hogy a műsor hatására egyre többen fognak figyelni a saját tüneteikre és keresnek fel szakorvosokat” – árulta el a Hír24-nek Dr. Tóth Tamás, aki arról is mesélt, hogy miért vágott neki a televíziós felkérésnek.

“Számomra ez a műsor összeegyeztethető a hippokratészi esküvel és hosszú távon meg lesz bennem az az erkölcsi jóérzés, hogy valami jót tettem. A családom érdeklődve és kissé félve várja a műsort, mint ahogyan én is, mert soha nem szerepeltem médiában és nem tudom, hogyan fogadják majd az emberek.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik