Light

KERO: Zsigerből megérzem a tehetség illatát

A Rising Star zsűritagja, Kerényi Miklós Gábor többre tartja az őszinteséget az udvariaskodásnál.

A TV2 új tehetségkutatójának talán legmegosztób ítésze, KERO a Borsnak mesélt arról, milyen szempontok mentén, és időnként miért ennyire nyersen véleményezi a versenyzőket.

“Az udvariasság lényeges, de csak egy viszonyrendszerben létezik, nálam a kapcsolat legfontosabb része pedig a figyelem. Rettenetesen figyelek arra, akivel dolgozom, őt nézem teljes odafordulással. A produkciója láttán pedig nagyon őszintén, nagyon személyesen és úgy próbálok reagálni, hogy az igazán hasznos legyen az illetőnek, akivel beszélek. (…) Zsigerből megérzem a tehetség illatát, teljes energiámmal élem át a művészi pillanatokat, és ilyenkor senki sem követelheti tőlem, hogy az udvarias szavakra figyeljek, mert az gyengítené a pillanat erejét. Akikkel együtt dolgoztam, általában elégedettek a végeredménnyel, és a művészetben ez a legfontosabb” – mondta el a színidirektor, akiről Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője is kifejtette véleményét.

“Kerényi Miklós Gábor szenvedélyes szakember, aki híres a maximalizmusáról, művészi minőség tekintetében nem ismer tréfát. Ez azonban csak az egyik oldala. Azok, akik látták az adást, tudják: amellett, hogy profi, kiváló a humora is. KERO az egyik legérdekesebb zsűritag, akinek a teljesítményével maximálisan elégedett a TV2.”


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik