Light

VV Simon szerencsétlennek érzi magát

A VV6 különc versenyzőjének csak a 15 perc hírnév jutott. Azt mondja élete azóta se vett fordulatot, a sorsába kódolva van a pech.

VV Simon már a Való Világ játékában sem volt szerencsés, hiszen egyetlen rossz cselekedetével – amikor agresszív módon letépte játékostársáról a pólót – kirúgatta magát a versenyből. Akkor már sejtette, hogy vissza kell térnie megszokott életéhez és igaza is lett. A 26 éves srác azóta is iskolába jár és komoly munkát talált: szórólapozik.

“Egyetemista vagyok Debrecenben, biológia szakon, merthogy a hírekkel ellentétben nem rúgtak ki. Hatalmas hülyeség volt ez a pletyka, és meg is viselt lelkileg. Jelenleg diákmunkát végzek, szórólapozom. Televíziós megkeresésem azóta sem volt. Bár engem már rengetegszer kinyírtak, olyan vagyok, mint Kenny a South Parkból. ­Esküszöm, ha kivittek volna a dzsungelbe, biztosan elkapom az ebolát. Ilyen a sorsom. Amikor bementem a Való Világ villába, tudtam, hogy vagy megnyerem, vagy marad az életem a régi. Az utóbbi lett, visszatértem a taposómalomba” – mesélte Simon a Borsnak.

A srác romantikus élete sem alakul túl fényesen, mióta szakított laza erkölcsökkel megáldott villaszerelmével, még nem talált senkit: “Csajok nincsenek, amióta Charlotte-tal ‘elváltunk’. Túllőttem a célon a lánykéréssel. Nem kellett volna ilyen helyzetbe hoznom sem őt, sem magamat.”

Fotó: valovilag.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik