Szórakozás

VV Charlotte kitálalt múltjáról

A Való Világ legutóbbi párbajának vesztesét kiesése után azonnal szembesítették a róla megjelent hírekkel, ő pedig mindenről őszintén mesélt.

VV Charlotte sosem tagadta, hogy sok férfivel volt dolga, ám szexmunkás múltjáról mélyen hallgatott. Villaléte során azonban az UFO együttes előzetesben ülő frontembere arról nyilatkozott, hogy Charlotte is a testéből élt.

“Amikor kimentem Svájcba, nem tudtam, hogy mire vállalkozom és ott döbbentem erre az egészre rá. Nagyon sok lány volt ugyanebben a helyzetben. Mindenkinek vannak sötét foltok az életében, most hogy ez kiderült, én felvállalom” – mesélte Charlotte a Fókuszban, ahol azt is elárulta, hogy honnan ismeri UFO Zsoltit, és hogy mi állhat a támadás hátterében.

“Igazából őt egy promóció kapcsán ismertem meg. Nem tudott engem belevinni olyan dolgokba, nem tudott felhasználni és nem juttattam olyan pénzösszegekhez, mint amire ő számított. Úgy érzem, hogy ez az egész támadás most azért történik velem, mert akkor azt mondtam, hogy nem szeretnék ebben az egészben részt venni.”

A valóságshow-sztár nem azt bánja, hogy fény derült múltjára, hanem azt, hogy kínos helyzetbe hozták családja előtt, ugyanis ők erről nem sejtettek semmit.

“A családom nem tudott ezekről a dolgokról és az fájt a legjobban, hogy úgy íródtak ezek a cikkek, hogy nem tudtam ezeket megmagyarázni nekik.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik