Szórakozás

Sokkoló! VV Alexa visszavonul

A természetellenes kacajáról megismert valóságshow szereplő meglepő kijelentést tett. Elege lett a hírnévből, ezért a visszavonulást fontolgatja.

VV Alexa nemrég még nagy lelkesedéssel tervezgette zenei karrierjét. Az sem zavarta, hogy legújabb videoklipje – igen a legújabb, hiszen már két felejthetetlen sláger is született a neve alatt – erős kritikákat kapott. Akkor azt nyilatkozta, hogy nem adja fel, és szerinte már az is fejlődés, hogy nem utálják annyian az új nótát, mint a korábbi, Charlotte-tal közös szerzeményét.

Alexával azonban mostanra sokat fordult a világ. Azt mondja, nem bírja már a támadásokat, ezért szeretné visszakapni ismertsége előtti, átlagos kis életét.

“Kiszállok a médiából, elegem lett. Több volt a VV-s szereplésemmel a veszteség, mint a nyereség. És végre édesanyám is megnyugszik. Rólam semmi jó nem jelenik meg. Normális, hétköznapi életre vágyom, mint ami korábban volt. Van egy új barátom, vele megyek el pár napra pihenni, meghívott wellnessezni. Visszamegyek a főiskolára és befejezem a közgazdász tanulmányaimat” – mesélte Alexa a Life.hu-nak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik