Light

Pásztor Anna szalonnát sütne az esküvőjén

A hamarosan induló Rising Star női zsűritagja nem házasságpárti, ezért ha mégis lesz lagzi, nem egy szokványos bulit akar.

Pásztor Annát az elmúlt hónapokban szélesebb közönség is megismerhette a Sztárban Sztárnak köszönhetően, nemsokára pedig a TV2 tehetségkutatójának zsűriasztala mögé ül. Ez idő alatt világossá vált, hogy az énekesnő nem egy finomkodó úrihölgy, hanem egy extrém és vagány előadó, így nehezére esett, amikor egy esküvői ruhás fotózásra kérték fel.

Anna az Aktív kameráinak mesélt arról, hogy mennyire feszélyezve érzi magát, amikor csábosan kell néznie és az is kiderült, hogy magánéletében nem nagyon lesz olyan alkalom, amikor fehér ruhát húz majd. Habár párjával már közös gyermekük is van, nem tervezik, hogy hivatalosan is összekötik az életüket. Hagyományos módon legalábbis biztosan nem.

“Az a helyzet, hogy a kedvesem már kétszer is megkérte a kezemet, én igent is mondtam, de az esküvőtől mind a ketten ódzkodunk. De, ha lenne is, biztosan kivonulnánk a haverokkal valami rétre, egy patak mellé és mondjuk, egy szalonnasütéses-gitározás lenne” – mondta az énekesnő, aki nemrégiben visszaköltözött szüleihez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik