Szórakozás

Visszaköltözött szüleihez Pásztor Anna

A 41 éves énekesnő kényelmességi okokból bútorozott össze szüleivel és nagyijával, így mindig van, aki vigyáz kisfiára.

Pásztor Anna zenekari fellépéseivel még csak-csak össze tudta egyeztetni az anyaságot, de újdonsült tévés munkái miatt egyre nehezebb feladata van. Az énekesnő eddig párjával és egyéves kisfiával, Benjivel osztotta meg az otthonát, a hamarosan beinduló Rising Star miatt – amiben zsűritagnak áll – azonban úgy döntöttek, hogy összeköltöznek a nagyszülőkkel.

“Rengeteg elfoglaltságunk van a párommal. Ő is sokat dolgozik, és én is. A zenekarom iránt nagy az érdeklődés, eddig a Sztárban sztár, most pedig a Rising Star miatt vagyok betáblázva. Nemrég úgy döntöttünk, a kényelem miatt összebútorozunk a dédivel és a nagyszülőkkel. Hiszen mindig otthon van valaki, aki tud vigyázni Benjire. Természetesen ahová csak tudom, viszem őt magammal, még a koncertekre is, de ez nem minden esetben megoldható. Ha igen, akkor pedig külön autóval utazunk, és már annyira belejöttünk ebbe, hogy el sem tudom képzelni máshogy az életemet!” – mesélte a Blikknek a vagány énekesnő, aki Marilyn Manson produkciójával esett ki a Sztárban Sztárból.

Fotó: Facebook/Rising Star

A dzsungelcelebek mentális egészségére pszichológus vigyáz. IDE kattintva pedig azt is megtudhatja, hogy miért van erre szükség.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik