Szórakozás

Pásztor Anna terjesztené az igét a Rising Starban

Az énekesnő örül, hogy a tehetségkutatóban végre teret kap ahhoz, hogy elmondhassa az embereknek mit is jelent számára a zenélés.

Pásztor Anna, akit eddig zenekara, az Anna & The Barbies élén láthattunk és hallhattunk leginkább, egyre többet tűnik fel mostanában a tévéképernyőn. A FEM3 műsorában most azt is elmesélte, hogy birkózik meg az együttes mellett a Sztárban sztárban és a Rising Starban való részvétellel.

“Nagyon örülök, hogy ilyenben is megpróbálhatom magam. Ugyanis az alternatív zenei világ és ez a kommerszebb, mainstream irány ez nagyon távol esik egymástól Magyarországon. És én örülök, hogy ilyen kis hidacskákat tudunk építeni, és hogy rést tudok egy kicsit ütni ezen az áttörhetetlen falon” – mesélte Anna, aki zsűritagként nemcsak kincset keres majd, hanem saját zenével kapcsolatos gondolatait is a világ elé tárja.

“Ott lesz végre az, hogy elmondhatom mindazt, amiről mi szólunk, amiről a zenélés számomra szól, és amiért én élek. És azt végre embereknek elmondhatom, és ráadásul az embereken keresztül meg nagyon-nagyon sok embernek. Úgyhogy terjesztem az igét” – mondta el az énekesnő, aki nemrégiben elmesélte, hálát szokott adni azért, amije van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik