Szórakozás

Szerednyey Béla a legnagyobb titokban állt oltár elé

Az 56 éves színész-rendező 2010-ben ismerkedett meg több mint egy évtizeddel fiatalabb párjával, akivel titokban már a boldogító igent is kimondták.

Szerednyey Béla sosem gondolta volna, hogy ennyi idősen talál rá a boldogság, de Szilviával, aki a legnagyobb rajongója is volt egyben, hamar kiderült, hogy a sors egymásnak szánta őket. A kétgyermekes anyukával, négy évvel ezelőtt, saját könyvbemutatóján ismerkedett meg a művész, azóta pedig komolyra fordultak a dolgok.

A színész mindig azt hangoztatta nem tartja fontosnak a hivatalos megnevezéseket és a papírt, tavaly év elején mégis megkérte szerelme kezét. Eddig mindenki úgy tudta, továbbra is csak jegyben járnak, de a Madách Színház Mamma mia című darabjának bemutatóján, a life.hu újságírója felfigyelt a pár karikagyűrűjére. Szerednyey ekkor vallotta be a tagadhatatlant, megnősült.

A színész esküvője szűk körben és a legnagyobb titokban zajlott, így továbbra sem szeretett volna részleteket elárulni. Annyit azért sikerült megtudnunk, mikor is történt a nagy esemény. “Nagyon titkos volt, kizártuk a nyilvánosságot. Az esküvő idén nyáron volt” – mondta a színész a Hir24-nek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik