Light

Kelemen Anna kevesli az öt számjegyű fizetséget

Az Édes élet szexi szereplője nem titkolja, hogy árulja a testét. De nem dolgozik olcsón.

Kelemen Anna a közelmúltban vallotta be ország-világ előtt, pénzért árulja majd a testét, és az élményeit egy könyvben teregeti ki. Talán ennek az akciónak a részeként nemrég egy születésnapját ünneplő fővárosi meglett vállalkozó vendége volt, aki Facebook-oldalán a nagyvilággal is megosztotta, sőt arra is utalt, nem csak tortáról és közös fotózásról lehetett szó.

“Szeretném megköszönni a barátaimnak a születésnapi ajándékomat: Kelemen Annácskát… többet nem mondhatok!” – írta ki a közösségi portálra egy bizonyos Róbert nevű férfi, amihez közös képet is mellékelt a TV2 sztárjával. A kép alatti beszélgetésből a Bors szerint az is kiderül, hogy a férfi állítólag 80.000 Ft-ot fizetett Annácskának a látogatásért.

Mindezt az Édes élet szereplője sem tagadta, azt azonban hozzátette: nem ennyiért vállalta az ajándék szerepét.

“Nem titok, egyre gyakrabban hívnak meg rendezvényekre, vagy akár születésnapokra is. Ez is egy ilyen alkalom volt. A nyolcvanezres gázsit cáfolnám, öt számjegyű összegért nem megyek sehová. Az ünnepeltre való tekintettel nem beszélnék a buliról, hiszen nem kaptam rá felhatalmazást, úgyhogy annyit tudhattok, amit ő nyilvánosságra hozott” – tette hozzá a Borsnak Kelemen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik