Light

Ázsiába készül Varga Viktor

Az énekes szakítása után külföldi karriert építene, de egyelőre még őt is, és expárját is láthatják a nézők az Édes Életben.

Nemrég beszámoltunk róla, hogy a TV2 műsorának szerelmespárja, Varga Viktor és Cinthya Dictator szakítottak egymással. A páros tagjai közül a stylist szakmával is próbálkozó lányt viselte meg jobban a különválás, Viktor sokkal könnyebben viselte a szakítást.

Az énekes a Nők Lapja Cafénak adott interjújában elárulta, még mindig jó ötletnek tartja a realityben való szereplésüket; továbbra is mindketten forgatnak majd az Édes Életben, de ő nem szeretné látni ezután Cinthy részeit a műsorból.

Boldogok voltunk, és egy egész országnak adtunk reményt arra vonatkozóan, hogy igen is létezik az igaz, tiszta szerelem. A szereplést a továbbiakban is folytatjuk, csak mindketten külön szálon, úgyhogy nem nagyon fogok Édes Életet nézni, csak csinálni. Nem akarom azt látni, hogy esetleg másik párra talál” – mondta el Viktor, aki szakmai terveit is elárulta.

Több projektem fut egyszerre: a Varga Banda, a zenekaros projekt, illetve most van egy új témám, egy hármas formáció. Két lánnyal – egy hegedűssel és egy csellistával – dolgozom együtt, ezt azonban nem Magyarországra tervezem, hanem Ázsiába. Szeretnék külföld felé haladni, próbálok nyitni a világ felé, mert valójában mindig is ez volt az én utam” – mesélte az énekes.


Fotó: tv2.hu

Olvasta már? Sokoldalú tehetséggel bővült a Barátok közt stábja

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik