Szórakozás

Cinthya élő adásban omlott össze

A fotográfus lányt nagyon megviseli a szakítás, és az is kiderült, hogy Viktor viselkedése gyerekkori fájdalmaira emlékezteti.

Már 10 napja annak, hogy Varga Viktor és szerelme, Cinthya Dictator véget vetettek kapcsolatuknak és szétköltöztek. Habár még mindketten szeretik a másikat, nem tudják elképzelni a folytatást. Az énekes elmondta, ő talán könnyebben birkózik meg a helyzettel, Cinthy azonban a Mokka stúdiójában sírta el magát, amikor a problémájuk gyökeréről mesélt.

“Ketten rontottuk el. Nem akarom ráterelni a dolgot, mert nem csak Viktor a hibás. Én is sok mindent rosszul csináltam. Nagyon erőszakos voltam vele és próbáltam a saját véleményemet ráerőltetni. Nem tett jót a kapcsolatnak nyilván az se, hogy minden végig lett követve. Én például a szakítást nem akartam leforgatni, kértem Viktort, hogy ez az egy maradjon meg kettőnknek” – árulta el a lány.

A bensőséges beszélgetés végén pedig kibukott, hogy a lelke mélyén mi bántja a leginkább Cinthyát.

“A rivalizálásból is már elegem van. Arra vágyom, hogy büszke legyen rám. Egész életemben arra vágytam, hogy az apukám büszke legyen rám, és ez csak a betegségem óta történt meg és elegem van, hogy egy újabb férfiért küzdök, hogy büszke legyen rám és nem történik meg” – mesélte elcsukló hanggal az Édes Élet sztárja, akinek sikereire Viktor irigységgel reagált.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik