Light

Családot szeretne Liptai új párja

Horváth Ákos nagy reményeket fűz a TV2 műsorvezetőjéhez.

Mint megírtuk, Liptai Claudia nemrég nyíltan is felvállalta új párját, Horváth Ákos színészt. A 46 éves férfi a szombathelyi Weöres Sándor Színház társulatának tagja, elvált, és van egy 17 éves lánya is.

A BEST magazin e heti számából kiderül, hogy Ákos egész életében arra vágyott, hogy családban élhessen, de ez adatott meg neki a legrövidebb ideig. Gyerekkorában elváltak a szülei, kamaszként elmenekült otthonról, felnőtt férfiként megnősült, de végül elvált. Most azt reméli, Claudiával végre lesz családja.

A színházba járók jól ismerik a nevét, ám miután a magánéletét eddig csöndesen, szenzációk nélkül élte, eddig nemigen tűnt fel a bulvárlapokban. Pedig érdekes, változatos, néha kicsit szomorú is az élete. Egy korábbi beszélgetésből kiderül, hogy a családszerető férfi mintája jószerivel hiányzott Ákos életéből. Amit minderről tud, azt részben ösztönösen alakította ki, másrészt felnőttként, személyes élményeiből, a példaképeiből rakta össze. Ilyen példaképpéldául Jordán Tamás és Cserhalmi György.

Liptai Claudia új kedveséről még többet megtudhat a BEST magazin legfrissebb számából.

Fotó: Liptai Claudia / TMC

Ajánlott videó

Olvasói sztorik