Light

Boldog színész párjával Liptai Claudia

A műsorvezető nem szeretne bujkálni, ezért nyíltan vállalta fel új kapcsolatát Horváth Ákos színésszel.

Meglepő fotót osztott meg Facebook-oldalán Liptai Claudia ahogy erről már tegnap beszámoltunk. A meghitt kép komoly találgatásokra adott okot, hiszen Claudiát egy ideje egyedülállóként tartották számon rajongói is.

Mára viszont már biztos, a műsorvezetőre rátalált a szerelem, még pedig a 46 éves Horváth Ákos személyében, aki a szombathelyi Weöres Sándor Színház társulatának tagja. Az elvált férfinak van egy 17 éves lánya, aki a Blikk információi szerint már sok boldogságot kívánt a párnak. Claudia egyik közeli ismerőse úgy véli, a műsorvezető-színésznő hamar megérzi, érdemes-e több energiát fektetni egy kapcsolatba.

“Egyszerűen nem szeretne bujkálni, elege van belőle, hogy titkolóznia kell, ezért úgy döntött, hogy saját hivatalos oldalán közli a rajongókkal a jó hírt. Clau már az első-második randi után tudja, hogy ki az, akivel együtt szeretne lenni. Ha nem érzi a vonzalmat és a tüzet, inkább szélnek ereszti az ismerőst, hogy ne rabolják egymás idejét. Ákossal azonban hetek óta felhőtlen a viszony, így jobbnak látta, ha ő mondja ki, hogy szerelmes.”

A friss szerelmeseknek egyébként az sem akadály, hogy több száz kilométert kell megtenniük ahhoz, hogy együtt lehessenek; Claudia ugyanis Budapesten forgat, míg a férfi Szombathelyen él és dolgozik.

Fotó: Liptai Claudia/ TMC Management

Ajánlott videó

Olvasói sztorik