Light

Megszólalt Bajor Imre állítólagos fia

Az Ausztriában élő férfinek fáj, hogy a színész nem vállalta fel gyermekeként, de már semmit sem akar.

A 38 éves Richárd hét évvel ezelőtt állt a nyilvánosság elé azzal, hogy ő Bajor Imre fia, ám a színész sohasem ismerte ezt el. A nagy port kavart ügy miatt a férfi elköltözött Magyarországról, egészen Ausztriáig, ahol egy étterem konyhafőnökeként dolgozik. Richárd elmondta, hogy nem áll szándékában az örökségért pereskedni, csupán annyit szeretett volna, hogy megismerhesse apját.

“Gyertyát gyújtottam, és meggyászoltam őt, pedig soha nem találkoztam vele. Édesanyámat fél éve temettem el, ő is daganatos betegségben hunyt el. Tudom, hogy lesz egy hagyatéki tárgyalás, de nem érdekel a pénz, eddig sem érdekelt, nem fogok pert indítani. Én csak találkozni akartam volna vele, de nem jött össze. Haza sem akarok menni, én itt akarok meghalni, és le akarom zárni a múltam” – mesélte a férfi a Borsnak.

Bajor Imre még 19 évesen keveredett egy nyári kalandba. A lány, akivel együtt töltötte az éjszakát terhes lett és a színészt nevezte meg apaként. Bajor nem hitt neki, azt állította, hogy az idősebb lányt elég könnyűvérűnek ismerte meg. Később egy vérvizsgálatot is elvégeztek, ami szintén azt támasztotta alá, hogy nem a humorista az apa.

Így temették el Bajor Imrét:

Olvasói sztorik