Light

Ilyen nőre vágyik Gianni Annoni

Az olasz származású sztárséfnek hosszú listája van a számára ideális párról.

A jelenleg szingliként élő Gianni Annoni az Aktív riporterének szedte pontokba, hogy milyen elvárásai lennének a Nagy Ő-vel szemben. A lista kissé hosszúra nyúlt, de mi most megosztjuk Önökkel.

Gianni első helyen egészen alapvető módon azt említette, hogy a hölgy figyeljen oda magára. A híresség továbbá a természetességre szavaz; nem szereti a sok sminket, pláne ha azt a zakója vagy a párnája bánja. A külsőségek pedig egyáltalán nem mellékesek Gianninak; örül, ha választottja hosszú barna hajú, világos szemű, szép mosolyú, és különösen fontos számára az ápolt kéz és láb, azt pedig nem szereti, ha a hölgy magasabb nála.

A humorérzék mellett a hagyománytisztelet is előkelő helyen áll Annoni listáján, épp úgy, ahogy – érthető módon – az evés szeretete is. Gianni semmiképp nem szeretné, ha a barátnője folyamatosan diétázna. A vidámságot és a pozitív életszemléletet is mint fontos tulajdonságot említette a tévés, és azt sem bánja, ha a hölgy beszél nyelveket, és hozzá hasonlóan imádja a sportot.

Nem utolsósorban pedig Gianni azt kérné, hogy legyen nagyon-nagyon türelmes vele a fenti tulajdonságokkal rendelkező álomhölgy.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik