Szórakozás

Balatoni nyaralóra vágyik Gianni

Az olasz származású vendéglátós-műsorvezető hiányolja a "dolce vitát", ezért a magyar tengernél szeretne gyakrabban kikapcsolódni.

Gianni Annoni, aki nemrégiben nagybeteg gyerekek napját tette szebbé, most a Life.hu újságírójának mesélt arról, hogy miért tervez a Balaton északi partján nyaralót venni.

„A balatoni nyaralótulajdonosoktól gyakran hallottam egy hétvége után, hogy mennyire jól érezték magukat a várositól teljesen eltérő közegben. Ott levesznek minden kelléket, nyakkendőt, öltönyt, fülbevalót, magas sarkú cipőt és mindenki önmagát adja. Együtt iszogatnak, bográcsoznak az emberek, a szomszéd átszalad a frissen sült pogácsával. Nem a harc és az egymás fúrása megy, hanem örömmel élik meg a nyári napokat. Erre vágyom már régóta, így most azt tervezem, hogy az északi parton veszek egy nyaralót, amihez szőlő is tartozik.Természetesen nem én művelném a kertet, hanem valakinek odaadnám bérbe, csak a friss, saját termésű gyümölcsöt szeretném élvezni. Szerintem nem kell a dolgokat túlcifrázni, hanem meg kell elégedni azzal, ami van, és a magyar tenger is ugyanolyan gyönyörű, mint bármi más” – mesélte Gianni, aki eddig egészen Olaszországig utazott, ha igazi feltöltődésre vágyott.


Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik