Szórakozás

Így látják a hírességek a foci vb-t

A világbajnokság legizgalmasabb pillanatai még hátravannak, addig is, most ismert embereket kérdeztünk arról, mennyire követik figyelemmel a rangos sporteseményt.

Elemeztünk és esélyt latolgattunk, volt aki még a családi szokásokba is beavatott bennünket. Vébéztünk a sztárokkal.

“Nem nézem tovább a vb-t”- kezdte nevetve Gianni Annoni, utalva ezzel az olasz csapat kiesésére.

“Azt gondoltam, hogy az első négyben benne lesznek. Nem volt szív most a játékukban, egy-két kivétellel a játékosok csak totyogtak a pályán, és egyáltalán nem látszott rajtuk, hogy fontosnak tartanák a vehemensebb játékot. Így nem lehet…” – mondta el véleményét honfitársai teljesítményéről a nemrég beteg gyerekeknek segítő Gianni, aki azért a bírók munkáját is megkérdőjelezi.

A médiaszemélyiség nagyon alapos elemzésében kitért a német csapat “európai játékstílusára”, a mexikóiak szép összjátékára és arra, hogy az afrikai csapatok is érdekesek lehetnek még szerinte a világbajnokság során. A holland csapatot mindenképp az élmezőnybe várja, de szerinte nyerni azért nem fognak. Olaszország kiesése után Gianni a szerinte “nagyon fizikális” játékot játszó Costa Ricát jelölte meg kedvencének.

Fotó: munkatársunktól

Voksán Virág nem tartozik a vébét folyamatosan figyelemmel követők népes táborába, ennek ellenére meglepő hozzáértéssel nyilatkozott:

“Egy-egy meccset azért még én is megnézek. Ami még nekem is feltűnt, hogy a spanyolok milyen rosszul játszottak. Szerintem az egész világot megdöbbentették, annyira alulmúlták önmagukat.” A csinos DJ még az élmezőnyt is megtippelte nekünk:

“Brazília, Argentína, Németország és Hollandia várható szerintem az első négybe.”


Fotó: Voksán Virág

Dundika, azaz Majoros Hajni nem követi az eseményeket, annak ellenére, hogy párja, Majka nagy focirajongó hírében áll.

“Peti vagy fellépésen van, és a kocsiban egy kis tévén nézi a meccset, vagy ha van ideje akkor a haverjaival a hamburgerezőnkben együtt szurkolnak. A kisfiam meg még pici, úgyhogy őt nem köti le a focimeccs, de Peti szeretné, ha majd focizna később. Ha így lesz, akkor persze ott leszek Marián meccsein.”

Majka röviden nyilatkozott: “Angliának szurkoltam, de ez most már úgyis mindegy.”

Fotó: TV2/press.tv2.hu

Papp Gergő családjával együtt figyeli a foci vb eseményeit.

“A kisfiam miatt vagyok nagyon vb követő; előre nagyon vártuk már, visszaszámoltuk a heteket, hogy mikor is kezdődik a világbajnokság. Nálunk a meccs nézése nem fiús program, a feleségem éppen annyira élvezi a vb hangulatát, mint mi.” A műsorvezető egy kedves családi szokást is megosztott velünk:

“Lejátsszuk itthon a mérkőzéseket a kisfiammal; megvannak a csapatok mezei, vannak ujjbábjaink is, igazi családi program ez nálunk, egy nagyon jó program. Argentína és Uruguay a két kedvencünk, a döntőbe viszont Argentínát és Brazíliát tippelném” – mondta el Gergő, hozzátéve, hogy azért nagy fociszakértőnek nem vallja magát.


Fotó: Papp Gergő

Ajánlott videó

Olvasói sztorik