Light

Tolvai Reni nem bír egyedül élni

Az énekesnő saját bőrén tapasztalta, milyen érzés lakótársakkal élni egy fedél alatt. Otthonról elköltözve, Reni rögtön egy tizenhat fős lakóközösségben találta magát, később viszont rájött, nem is szeret egyedül lenni.

Tolvai Reni ma már csak a párjával, Kállay-Saunders Andrással osztozkodik a lakáson, idegenekkel, barátokkal nem.

„Odahaza a szüleimmel éltem, a saját szobámban, de aztán bekerültem a Megasztár lakásba és hirtelen egy lakóközösségben találtam magam. Életem legszebb időszaka volt az a három hónap, egész nap szólt a zene, és amiben csak tudtuk, segítettük a másikat” – mesélte Reni.

Fotó: RedLemon

„Az egyetlen nehézséget az jelentette, hogy a sajtónak is bejárása volt a lakásba. Előfordult, hogy egy forgatóstáb ébresztett fel reggel és mire kinyitottam a szemem, egy kamera nézett szembe velem. Fel is kerültek a képek a netre, ahogyan az ágyban próbálok magamhoz térni. Ha a lányokkal át akartunk öltözni, kulcsra zártuk az ajtót” – elevenítette fel Reni. Azért az olyan lakótársi rémálmok, mint amilyeneket a Comedy Central új szitkomja, a Ne bízz a ribiben! tartogat, szerencsére elkerülték az énekesnőt. Reni a győzelme után egy évre ugyanabban a házban maradt – ezúttal  azonban egyedül.

„Rájöttem, hogy nem szeretek egyedül élni, igénylem a társaságot. András már akkor is sok időt töltött velem” – mondta Tolvai Reni. A fiatalok azóta össze is költöztek, boldogságukat még az sem árnyékolja be, hogy Reni szerint a férfiakba kódolva van a rendetlenség.

Ezt olvasta már? Vajna Timi nagy bejelentést tett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik