Light

Marenec Fruzsi balesetet szenvedett

A SportKlub műsorvezetője a Lotus Ladies Cup-on ütközött a német versenyzővel, autója jobb eleje teljesen leszakadt.

A napokban számoltunk be arról, hogy elindult a Lotus Ladies Cup 2014-es szezonja, ami azonban az egykori Barátok Közt-ös Fruzsinának nem kezdődött szerencsésen.


Fotó: Red Lemon

A műsorvezető ugyanis az oscherslebeni futamon hatalmasat ütközött az előtte lelassító Catharina Felserrel. Habár a kocsi jobb eleje szinte teljesen eltűnt, Fruzsi nem adta fel, és tovább folytatta a versenyt. A következő körökben folyamatosan kisebb-nagyobb alkatrészek estek le az autóról, többek között a lámpáját is elvesztette. A műsorvezető tudatában annak, hogy veszélyt jelenthet a tásaira elengedte a mögötte autózó többi versenyzőt és biztonságos lassú tempóra váltott, hogy pontot szerezhessen. Azonban a versenybírók úgy döntöttek, hogy biztonságosabb, ha kiintik őt a futamról.

“Csalódott vagyok, mert úgy éreztem, hogy tudom tartani a lépést az élmezőny tagjaival. Szerintem nem rontottam el a féktávot, a német lány egyszerűen lelassult, és már elkerülhetetlen volt az ütközés. Nem adom fel, remélem, hogy Ausztriában a következő versenyen nagyobb szerencsém lesz” – nyilatkozta Marenec Fruzsi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik