Light

Száguldozik autójával Marenec Fruzsina

Versenyautóba ült a hétvégén a műsorvezető, hiszen elindul a Lotus Ladies Cup 2014-es szezonja.

A Barátok Köztben feltűnő, és ma már műsorvezetőként képernyőn lévő Marenec Fruzsina a németországi Oscherslebenben, a Német Túraautó Bajnokság betétfutamaként áll rajthoz. Az idei már a második szezon, hogy Fruzsi részt vesz a bajnokságban.

„Nagyon izgulok, mert idén keményebb harc lesz, hiszen egy német és egy svájci lány is csatlakozik hozzánk, akiknek komoly tapasztalataik vannak az autóversenyzés terén. Félek, hogy a tavaly megszerzett tudásom nem lesz elég, hogy idén a dobogó közelébe kerüljek, de azért mindent beleadok. Az idény előtti teszten a Slovakiaringen nagyjából olyan időket autóztam, mint tavaly, de ez a pálya teljesen ismeretlen lesz számomra” – mondta el a Sportklub műsorvezetője, akiről tavaly szexi képek készültek .


Fotó: Lotus Ladies Press

A Lotus Ladies Cup idén hat versenyből áll, melyből csak egy lesz Magyarországon, a Hungaroringen. A lányok többek között rajthoz állnak majd az indiai Forma 1-es pályán, a Buddh International Circuit-ön, a Red Bull Ringen Ausztriában és még egyszer ellátogatnak Németországba is.

“Imádom a DTM-et, főleg az autók brutális hangja nyűgöz le. Kedvencem a kanadai Bruno Spengler, aki 2012-ben bajnok volt. Vele szívesen összefutnék a boxutcában” – tette hozzá nevetve a nemrég még tűsarkúban gokartozó Fruzsi.


Fotó: Lotus Ladies Press

Ajánlott videó

Olvasói sztorik