Belföld

Naptáron pózol a csinos műsorvezető

Marenec Fruzsi a Lotus Ladies Cup indulóival szerepel majd egy kalendáriumban.

Szexi naptárfotók készültek nemrég a SportKlub sztárjáról. Az első Lotus Ladies Cup naptárban a futam összes indulója szerepel majd. Fruzsi versenyzőtársa, Bende Adrienn fejéből pattant ki az ötlet, amit aztán közösen valósítottak meg.

„A cél az volt, hogy mindenkinek a személyiségéhez illő, szexi képek készüljenek, amelyeken szerepel az autó is. A fotózás egy teljes napon át tartott, én „hajtottam” a lányokat, a sminkeseket és a fotóst is, nehogy kicsússzunk az időből, Adri pedig gyakorlott modellként a helyes pózok kiválasztásában segített a csajoknak. A naptárba kerülő képet is közösen válogattuk ki Adrival, nagyon élveztem a kreatív munkát” – magyarázta a tévés.

Fruzsi fotója nagyon szexire sikerült, annak ellenére, hogy a műsorvezetőt inkább a praktikusság vezérelte.

„Annak, hogy csurom víz vagyok a képen nagyon egyszerű oka van. Az én fotóm az utolsók között készült el, így nem volt idő megcsinálni a frizurámat. Felkaptam egy slagot, összevizeztem a hajam, így kapott lencsevégre a fotós. A végeredménnyel nagyon elégedettek vagyunk, a közönség előtt a következő verseny alkalmával debütál majd, kíváncsian várjuk a visszajelzéseket” – tette hozzá Fruzsi.
Fruzsi legközebb szeptember 14-én, Szlovákiában ül majd a Lotus volánja mögé.

Ajánlott videó