Light

Diadalmenet a tehetségkutatóban

Mivel hazánkban is megkezdte következő évadát az egyik legfelkapottabb ilyen típusú show-műsor, itt az ideje újra átkukkantani a tengerentúlra.

Foglalkoztunk már az America’s Got Talent televíziós műsorában feltűnt iLuminate táncformációval, de azóta a következő fordulójához ért a verseny, és újabb anyag került fel a “parasztvakító” – akinek nem inge, nem vegye magára! – csapatról az internetre.

Igaz, ők nem énekelnek, mint az RTL Klubon szombaton elstartolt X-Faktor megmérettetésére jelentkező, reménybeli sztárok, hanem a halló- helyett inkább a látószerveket célozzák meg produkciójukkal.

“Pusztán” neon, és mozgás, ennyi az egész, ám a vetélkedő nemrég lefutott elődöntőjében felvezetett koreográfia ismét kellő ötletességet, valamint humorérzéket villantott meg ahhoz, hogy előadói sikere továbbra is töretlenül íveljen felfelé.

Ezúttal nem kevés invenciót felvonultatva a klasszikus bunyós számítógépes játékok világát pécézték (“PC-zték”, höhö) ki maguknak. Szó szerint és képletesen is káprázatos a performanszuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik