Light

Irén viharos fogadtatása

Miközben a hurrikán sajnos emberéleteket követelt, vegyes érzelmeket kiváltó videók is felkerültek az internetre, amin jópofáskodó alakok produkálják magukat.

Fura lény az ember. Legyen bármekkora a baj, üssön be akár a legtragikusabb katasztrófa, okozzon a természet szélsőséges kilengése hatalmas anyagi kárt, mindig lesznek olyanok, akik képesek a legelkeserítőbb eseményekkel is viccelődni.

Ezúttal közreadunk néhány olyan felvételt, amelyen az elmúlt hétvégén pusztító Irén a főszereplő. A “humán faktor” viselkedésének megítélését az olvasóra bízzuk: döntse el mindenki saját maga, hogy humorosnak, avagy ízléstelennek tartja a látnivalókat.

Első körben íme a Haddaway lassan szerencsére talán feledésbe merülő, borzasztó slágerére esőtáncot lejtő, széltoló kvartett.

Aztán mint a gombák, az eső hatására megjelentek az extrém sportolók is, ki előbb, ki később – ami nem csoda az extrém körülmények között. Találtunk magára igen büszke városi bringást, légi trükköt prezentáló kiteboardost, valamint az égiháború elvonultával előbújó, magát az utcán vontattató (és borulással bénázó) wakeboardost is.

Végül következzen az időjárás-jelentő csatorna, a Weather Channel helyszínről tudósító riportere, akinek élő bejelentkezését a történéseket buliként felfogó fiatalok zavarták meg tömegesen; nem beszélve a stábot fényképező, furgonos utasról. Mondjuk ő legalább csak a vakuval villantot…

(A türelmetleneknek: az első ugró 0:30-nál érkezik!)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik