Light

Kinéznéd belőle, ahogy táncol?

Ezt már hallottuk, de így még nem láttuk! Tényleg, hány bőrt lehet lehúzni ugyanarról a zenei alapról, és ugyanazt elsütni másként?

Először is tisztázzuk, miről is van szó: pár héttel ezelőtt bemutattunk egy remek videómixet, amelyet a Madeon névre hallgató úriember követett el olyan formában, hogy 39 számot gyúrt egybe Pop Culture címmel.

A mashup azóta egyre népszerűbb a neten, legutóbb például az Irén hurrikán idején New Yorkban bringázó srác használta jópofáskodás aláfestéseként fordult meg nálunk.

Szintén ugyanerre a zenére most készítettek egy kisfilmet, amelyben a már említett muzsika ugyan megmaradt, de egy bohócalkatú és géppuskalábú táncos, valamint partnere szolgáltatja a koreográfiát.

Higanymozgásával, illetőleg a pléhpofa és a gumiarc szélsőségei között ingázó mimikájával Nathan Barnatt már több saját készítésű videó, illetve hivatalos reklám főszereplője volt.

A siker és az ismertség azonban valószínűleg e klip képében fogja utolérni, melyben akrobatikus tehetségét is volt ideje megvillantani színészi képességei mellett: művében ugyanis rendkívül jól hozza a hetvenes évek lepukkant diszkóőrültjét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik