Light

Miért van zárva?

Miért, miért, MIÉRT?!

A most bemutatott videó bár nem a legfrissebb termés, ebben az agyforraló időjárásban mindenképpen tanulságos megosztanunk mindenkivel. Óva intjük olvasóinkat a hasonló viselkedéstől. Ha tehetik, maradjanak otthon vagy más hűvös helyen ahelyett, hogy hőgutát kapva ilyen magatartással égetnék magukat.

A középkorú őrült jogosnak vélt felháborodásának ad (nem éppen cérnavékony) hangot, amikor nem tud bejutni a bevásárlóközpontba. Az igazi öntudatos fogyasztó, a XXI. századi társadalom végterméke arcát az üzletház ajtajához közel tolva ordítja, mint a sakál, miszerint vásárolni szeretne, és honnan veszik a jogot ahhoz, hogy nem engedik be?

Habitusa egy idő után azt eredményezi, hogy – a vakuvillogás alapján – egyre többen fotózzák, egy kamasz próbálja az üvegre felkenődve fokozni a humorfaktort, de a hibbant figura nem igazán veszi a lapot. Ezek után kiosztja a videó készítőjét, az hiába magyarázza neki, hogy az utca valóban közterület, és neki nem kell engedély a felvétel rögzítéséhez, míg a delikvens téved és egy pláza nem az, mert magáncégek üzemeltetik.

Szóba kerül még a rendőrállam és a cadillactündérke, mielőtt a bajszos-sapkás forradalmár végképp lehülyézi a kameramant. Inkább vitt volna magával hideg vizet, hogy lehűtse a kedélyeit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik